5x Netværksmøder, verdensmål og glögg

26. november 2018

 

Når ØICCs fem netværk for Byudvikling, Kommunikation, Internationalisering & Talent, Corporate Entrepreneurship samt Destination Ørestad mødes til årets sidste netværksmøde, bliver det et arrangement ud over det sædvanlige. For første gang, får alle deltagere nemlig mulighed for at møde hinanden på tværs af netværkene og udveksle viden og erfaringer.

Det fælles netværksarrangement løber af staben d. 5. december, hvor Sweco har været så gode at invitere inden for i deres nye domicil og lægge rammer til. Vi starter med fælles velkomst i deres flotte atrium for derefter at gå ud i netværkene og holde møder, helt som vi plejer. Afslutningsvist, samles vi alle til en festlig omgang networking, glögg og julesnacks.

 

Bliver temaet det samme i hvert netværk?

Selvom det overordnede tema er FNs Verdensmål, vil hvert netværk dykke ned i et emne med aktualitet og relevans inden for netop deres fagfelt.

I Netværk for Byudvikling, bliver temaet fx cirkulært byggeri og upcycling af materialer med oplæg fra Ditte Lysgaard Vind, Partner i Lendager TCW. I Netværk for Internationalisering og Talent bliver temaet diversitet og kvinder i ledelse, mens Netværk for Destination Ørestad får besøg af Wonderful Copenhagen, der vil fortælle om deres helt nye bæredygtighedsstrategi, og hvad det kan få af betydning for os i Ørestad. Netværk for Corporate Entrepreneurship dykker ned i koblingen mellem verdensmålene og Artificial Intelligence. Og sidst men ikke mindst, Netværk for Kommunikation, der stiller skarpt på impact business models og de interne forandringsprocesser det at indarbejde et samfundsansvar i virksomhedens kerne medfører.

 

Hvorfor fælles fokus på verdensmålene?

Verdensmålene vil i 2019 komme til at spille en langt større rolle for ØICCs projektarbejde. Det fælles netværksmøde d. 5. december bliver derfor både en afslutning på 2018 og optakt til 2019. Med afsæt i verdensmålene, kommer vi til at rulle en række workshops og projekter ud, og ØICC geares til i endnu højere grad at kunne katalysere de gode idéer og sætte handling bag.

Samtidig har vi nedsat et advisory board, som vi i den kommende tid løbende vil præsentere med bl.a. Katherine Richardson, professor ved KU og udvalgt af FN til at evaluere på verdensmålene globalt, ved roret.

Det bliver en både fagligt spændende og ikke mindst festlig dag. Og vi glæder os til at se jer.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.