Back to All Events

C40: Nordic Round Table v. ØICC

INVITATION

En nordisk partnerskabsmodel for bæredygtig byudvikling

Noget af det, der karakteriserer Norden, er vores evne til at indgå stærke katalytiske partnerskaber på tværs af virksomheder, universiteter og byer. Nu inviterer ØICC sammen med de andre nordiske innovationsdistrikter til roundtable, hvor vi bl.a. vil diskutere, hvad der gør den nordiske partnerskabsmodel speciel, og hvordan den kan bruges til at drive bæredygtig omstilling af vores byer.

Kom og mød innovationsdistrikter fra Danmark, Norge, Sverige og Finland og bliv klogere på, hvordan vi skaber relationel infrastruktur på tværs af sektorer og involverer lokale stakeholdere for at sikre en inkluderende udvikling. Og hør hvordan vi hver især arbejder med vores lokale økosystemer for innovation ved at kombinere byens fysiske og økonomiske infrastruktur med de rette lokale stakeholder-relationer.

Arrangementet afholdes i forbindelse med C40 og den sideløbende festival Live Like Tomorrow, og vi håber at kunne inspirere andre beslutningstagere og interesserede til at tænke i stærke strategiske partnerskaber som en del af fremtidens bæredygtige løsninger.

 

Fredag d. 11. oktober 2019

Kl. 11.30 – 13.30

BLOX, Bryghuspladsen 8, Entrance C, 3rd floor, 1473 København

 

TILMELD DIG HER: https://www.eventbrite.com/e/innovation-districts-a-nordic-partnership-model-for-sustainable-urban-dev-tickets-69736179791

Earlier Event: September 19
Møde i Netværk for Destination Ørestad
Later Event: November 11
Møde i Netværk for Byudvikling