Back to All Events

Møde i Netværk for Byudvikling

Fra Transitrum til Byrum

Kun for medlemmer

Naturbaseret design og fremtidens byrum i Ørestad
I mange år, har naturen været på vej ud af vores byer. Nu er den på vej ind igen, som ny natur. Grønne byrum popper op overalt mellem bygninger, på facade, på tage. De forskønner ikke kun. Faktisk er de med til at løse nogle af de største udfordringer, vi står over for i vores byer, samtidig med at de forøger vores livskvalitet.

Blandt Danmarks førende landskabsarkitekter på området finder vi SLA. Med afsæt i en tværfaglighed skaber de moderne og tilpasningsdygtige byrum ud fra deres innovative brug af natur, design, bæredygtighed og teknologi.

SLA har allerede en bred portefølje af projekter i Ørestad og flere på tegnebrættet. Med inspirerende oplæg fra adm. direktør og partner, Mette Skjold og projektleder og arkitekt, Tine Langsted Krogstrup, dykker vi ned i SLAs naturbaserede tilgang til mennesker, byer og byrum.

Med udgangspunkt i deres projekter fra Ørestad og resten af verden, vil vi bl.a. blive klogere på, hvordan fokus på naturens virkemidler og processer kan skabe robuste og sanselige byrum. Byrum, som ikke kun er til glæde for de mennesker, der bevæger sig gennem dem, men også optimerer mikroklimaet og er med til at løse nogle af de bæredygtighedsudfordringer, vi sammen står overfor.