Back to All Events

Møde i Netværk for Byudvikling

Cirkulær forretningsforståelse som grundpræmis og konkurrenceparameter

Et nyt forretningsparadigme er på vej til at transformere den måde vi tænker, producerer og agerer på. Ikke kun i byggesektoren, men på tværs af samtlige industrier, hvor flere forsøger at omlægge fra lineær til cirkulær, fra recycling til upcycling.

Dette møde står i verdensmålenes tegn, og derfor har vi inviteret en af de danske pionerer inden for cirkulær økonomi, Ditte Lysgaard Vind, forbi. Ditte er Managing Partner i Lendager TCW, som er det strategiske konsulent-ben i virksomheden Lendager Group der derudover består af arkitektvirksomheden og Lendager Up der producerer cirkulære byggematerialer, der i flere projekter har vist, at bæredygtighed og forretning kan forenes.

Ditte vil bl.a. vise eksempler på, hvordan affaldsstrømme kan transformeres til værdifulde materialer for byggeindustrien med konkrete projekter fra Ørestad. Og med udgangspunkt i ’A Changemaker’s Guide to the Future’, ny bog af Anders Lendager og Ditte selv, komme ind på konkrete metoder til at gentænke forretningen på ud fra et cirkulært perspektiv og vise, hvordan man kan komme fra visionære idéer til målbare resultater.

Earlier Event: December 5
Møde i Netværk for Destination Ørestad
Later Event: December 5
Møde i Netværk for Kommunikation