Back to All Events

Møde i Netværk for Innovation & Teknologi

Digital transformation på strategisk og praktisk niveau

På dette møde stiller vi skarpt på digital transformation med inspirerende indspark fra to eksperter med mange års erfaring og resultater på området.

Først får vi fornøjelsen af et oplæg fra Jesper Munkholm, der i mange år har hjulpet SaaS virksomheder og deres ejere, direktioner og bestyrelser til at forstå og bygge organisationer, der understøtter hurtig international skalering og vækst. I de senere år har Jesper hjulpet større internationale virksomheder med at arbejde med digital transformation og har specielt hjulpet topledelsen i at forstå den reelle rejse, som de står overfor.

Andet oplæg kommer fra Thomas Martinsen, CEO i Bluefragments, en konsulentvirksomhed med ekspertise bl.a. inden for Artificial Intelligence (AI). AI er under hastig udbredelse, og vil inden for få år være en del af alle virksomheder. Thomas vil derfor fortælle om, hvordan medarbejdere kan begynde at arbejde med kunstige kolleger, og hvordan de i højere grad kan bruge AI til at træffe vidensbaserede beslutninger.