Back to All Events

Møde i Netværk for Kommunikation

Toplederkommunikation

Relationen mellem CEO og kommunikationschef

I Netværk for Kommunikation tager vi fat på den vigtige, men også til tider udfordrende opgave, som kommunikationschefer står med: at rådgive omkring toplederens kommunikation og opretholde den gode relation, hvor der er tillid og ikke mindst handlerum til kommunikationschefen.

Vi får besøg af Anders Monrad Rendtorff, Associate Partner hos RelationsPeople. Anders har tidligere været global kommunikationsdirektør i Coloplast og Vestas og har mere end 25 års erfaring inde for kommunikationsfeltet. Han har bl.a. stået med det øverste globale ansvar for kommunikation, branding og public affairs og har spillet en central rolle ift. at udvikle og forankre virksomhedernes forretningsstrategi i tæt samspil med toplederne.

På mødet vil Anders dele de vigtigste resultater fra et nyt forskningsprojekt, de har lavet i samarbejde med Københavns Universitet om ’Toplederkommunikation og fremtidens rådgiver’. Han vil bl.a. komme ind på, synlighed, målbarhed og forandring som grundvilkår; interessante forskelle i opfattelsen af roller; og hvad det kræver af ledelseskompetencer fra kommunikationschefens side.