Back to All Events

Møde i Netværk for Talent & Internationalisering

Deloitte

Tillidskrise mellem virksomheder og millennials?

På årets andet møde i Netværk for Talent & Internationalisering dykker vi ned i de forventninger og krav, som generation millenial har til virksomheder, og hvordan virksomheder bedst håndterer dette, når de skal rekruttere og fastholde den yngre generation.

Vi får besøg af Camilla Kruse, der er Partner og Talent Lead hos Deloitte Danmark. Camilla Kruse vil fortælle om resultaterne fra Deloittes seneste Millennial Survey, der undersøger, hvordan millenials opfatter virksomheder som samfundsaktører samt hvilke krav, de stiller til virksomhederne i rollen som arbejdsgiver. Blandt flere interessante fund konkluderer rapporten, at der er et mismatch mellem millennials forventning om, at virksomheder skal tage mere ansvar for at bidrage positivt til samfundet og deres opfattelse af virksomheders reelle prioriteter. I forhold til tidligere har millenials således lavere tiltro til, at virksomheder agerer etisk korrekt og at de bidrager til at forbedre samfundet.

På baggrund af rapportens resultater vil Camilla Kruse endvidere fortælle om, hvordan Deloitte imødekommer denne tillidskrise i arbejdet med at rekruttere, fastholde og karriereudvikle generation millenial.

 

Program

15.00 – 15.05: Velkommen ved Carolina Benjaminsen, adm. direktør for ØICC

15.05 – 15.20: Kort goddag runde

15.20 – 16.00: Oplæg ved Camilla Kruse, Deloitte

16.00 – 16.45: Fælles dialog

16.45 – 17.00: Afsluttende bemærkninger og god sommer

 

Praktisk

Der er mulighed for parkering på parkeringspladsen bagved Rambøll. Husk at fortælle receptionen hvilket registreringsnummer bilen har. Ved spørgsmål, kontakt projektkoordinator Sophie Witzke på 25 12 08 08