Back to All Events

Møde i Netværk for Talent & Internationalisering

Københavns Universitet

Hvordan tiltrækker og fastholder de internationale ansatte

I Netværk for Talent og Internationalisering tager vi hul på det nye år med et inspirerende oplæg fra Københavns Universitet. En institution, der i den grad har erfaring med at håndtere diversitet, udvikle talent og tiltrække og fastholde internationale kapaciteter.

Vi får den store glæde at få besøg af Vivian Tos Lindgaard, sektionsleder for International Staff Mobility. Det er den afdeling under HR, der bistår internationale forskere, undervisere og PhD studerende med alt, hvad der hører sig til, når man flytter til Danmark og skal have sin hverdag til at fungere med børn, familie og job.

Vivian vil fortælle om de udfordringer og erfaringer, de har gjort sig på KU med tiltrækning og fastholdelse af internationale kandidater. Og hun vil indvie netværket i nogle af de initiativer, de har igangsat for at imødekomme deres behov, herunder KUs Spouses Network samt the International Dual Career Network (IDCN), hvor de samarbejder med en lang række danske virksomheder så som Ørsted, Carlsberg, Novo Nordisk og Saint Gobain.