KONFERENCE

 

Blind tillid eller uigennemtrængelige forsvarsværker?

Fremtidens sikkerhedsdilemmaer

 

Adgangskort, ansigtsgenkendelse, fingeraftryk, passagekontrol, speed gates, tofaktorgodkendelse og passwords med små og store bogstaver, tal og specialtegn. Vi møder mange sikkerhedsforanstaltninger i løbet af en arbejdsdag, og de bliver ikke færre fremover.

I takt med at trusselsbilledet bliver stadig mere komplekst – fra terrorangreb og indbrud til hacking og datanedbrud – bliver behovet for at sikre virksomheden vigtigere. Samtidig stiller vi, der har vores daglige gang i og omkring virksomheden, krav om gnidningsfri adgang og brugervenlige systemer, der gør det nemt og hurtigt at få adgang til de rigtige informationer og arbejde fleksibelt. Vi forventer som brugere, at sikkerheden er i orden, men vil ikke forholde os til den i hverdagen i form af barrierer, der besværliggør vores arbejde og bevægelsesfrihed.

Virksomheder på tværs af industrier og brancher står derfor over for et fælles dilemma:

Hvordan undgår man, at fysiske og digitale adgangskontrollerende foranstaltninger hverken ekskluderer, irriterer eller bliver en hindring for samarbejde og innovation?

På konferencen vil du møde eksperter, der kan gøre dig klogere på, hvilke krav der i fremtiden vil blive stillet til virksomhedernes datasikkerhed på medarbejder- og forbrugerplatforme, og til den fysiske sikkerhed i de bygninger, hvor de driver deres forretning.

 

Konferencen afholdes i samarbejde med KLP Ejendomme, Sweco, Improsec og ØICC.

 

Meld dig til her.

Dato:13. november 2018

Tid:Klokken 13:00-16:30

Sted:KLP Ejendomme, Edvard Thomsens Vej/Arne Jacobsens Allé, 2300 København S

 

Program

13:00-13:30     Registrering og kaffe

13:30-14:00    Fremtidens sikkerhed: Panoptikons gennembrud eller fortsat dilemma mellem åbenhed og sikkerhed?Oplæg ved Jeffrey Saunders, Institut for Fremtidsforskning

14:00-14:30     Paneldebat om sikkerheden i fremtidens kontorejendomme

14:30-15:00     Kaffepause

15:00-15:30    Droner, der hacker droner og 50 millioner kompromitterede konti: Vores liv i en kompleks digital fremtid.Oplæg ved Esben Hardenberg, radiovært og foredragsholder

15:30-16:00     Paneldebat om fremtidens datasikkerhed

16:00-16:30     Netværk

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.