24. maj 2018, kl. 13.00-16.30

Konference: Et partnerskab for FNs Verdensmål i Ørestad

Kun for medlemmer

I september 2015 vedtog 193 statsledere de 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling. Blandt målene er der særligt ét, der skiller sig ud: mål nummer 17 om partnerskaber for handling. Mål 17 er ikke kun et mål i sig selv, men også et middel til at opnå alle de andre Verdensmål. Sammen kan vi meget mere, end vi kan hver for sig.

I ØICC har vi allerede et partnerskab for handling. Formålet med denne konference er derfor dels at se på best practice eksempler og hente inspiration. Dels at undersøge, hvordan vi i ØICC kan bruge hinanden og partnerskabet som løftestang for arbejdet med Verdensmålene.

Programmet følger snart, og vil bl.a. byde på en keynote med Katherine Richardson, der leder Københavns Universitets Sustainability Science Center. Hun er blandt de 15 internationale eksperter, der skal udarbejde en statusrapport, som skal danne grundlag for drøftelser om opnåelse af 2030 Dagsorden på FN’s Generalforsamling i 2019.

Tilmeld dig her.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.