ØICC INSIDER: Besøg hos HOFOR

Den 28. august 2018, kl. 16:00-17:00

Kom og hør om hvordan HOFOR skaber bæredygtige byer!

HOFOR er forsyningsselskabet for København og syv omliggende kommuner. Hør om vand, der blødgøres, spildevand, der gør rensningsanlæggene nettoproducerende af energi , klimasikring af byerne, fjernvarme på bæredygtig træflis, fjernkøling med brug af det kolde havvand i havnen, bygas med tilsætning af biogas fra slam på renseanlæggene og om opsætning af vindmøller.

Jörgen Edström, fra HOFORs Strategi og udvikling-sektion, og Frank Brodersen, fra Miljø og samarbejder, fortæller om dette og sætter perspektiv på arbejdet med, at København kan leve op til målet om at være CO2-neutral hovedstad i 2025.

Endelig lidt om, hvordan HOFOR sammen med Region Hovedstaden, Københavns Kommune og BIOFOS arbejder med at understøtte eksportmuligheder af klimatilpasningsløsninger og derved den grønne vækst.

Det er gratis for alle medlemmer af Ørestad Innovation City Copenhagen at deltage, men der er begrænsede antal pladser, som fordeles efter først til mølle. Husk at tilmelde dig!

TILMELD DIG HER

Om ØICC INSIDER: Ørestad bobler af aktivitet og virketrang. I ØICC INSIDER besøger vi hinanden i innovationspartnerskabet, og får blik for hvad der er på færde i de enkelte medlemsvirksomheder og i Ørestad. ØICC INSIDER afholdes en gang om måneden.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.