24. april 2018 kl. 16:00-17:00

Fremtidens arbejdsrelationer – the modern workforce

Hvordan kan man være blandt de førende konsulentfirmaer uden at have en eneste fastansat konsulent? Det er et af de spørgsmål, som vi får svar på, når ØICC INSIDER lægger turen forbi Ework Group, der har til huse i Ørestads ikoniske 8-tallet. Her vil salgsdirektør Rasmus Steengaard give os et indblik i ’the modern workforce’. Rasmus vil på baggrund af erfaringer fra deres virke i hele Nordeuropa indvie os i udviklingen af fremtidens arbejdsmarked, og i hvordan man løser de udfordringer, der vil opstå mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Vi ses på adressen:
Ework Group ApS
Richard Mortensensvej 61, 2.
2300 København S

Efterfølgende er der mulighed for at nyde en lille forfriskning i Timos Café 8-Tallet.

Det er gratis for alle medlemmer af Ørestad Innovation City Copenhagen at deltage, men der er begrænsede antal pladser, som fordeles efter først til mølle. Tilmelding finder sted her.

Om ØICC Insider: Ørestad bobler af aktivitet og virketrang. I ØICC Insider besøger vi hinanden i innovationspartnerskabet, og får blik for hvad der er på færde i de enkelte medlemsvirksomheder. ØICC Insider afholdes en gang om måneden, ved en ny medlemsvirksomhed hver gang.

 

 

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.