ØICC INSIDER:
På besøg hos Ørestad Vandlaug

Den 11. september 2018, kl. 16.00-17.00

Det er velbevaret hemmelighed, at Ørestad har et af verdens største kunstigt anlagte kanalsystemer. Et kanalsystem, der ikke kun er smukt, men også virkelig smart. Det skybrudssikrer nemlig Ørestad mod oversvømmelser. Så når resten af København drukner i de voldsomme vandmængder, kan vi stige tørskoede af metroen i Ørestad, takket være kanalerne, der modtager al tagvand i Ørestad.

Nu får du muligheden for at få den fulde historie om kanalsystemet og se, hvordan det styres i daglig drift. Kom med, når ØICC INSIDER lægger vejen forbi kanalsystemets rensningsanlæg, og mød formand for Vandlauget Gertrud Birke, Rambøll, der har medvirket til kanalsystemets udvikling og driftsleder Kim Jansen, der sammen dykker ned i det blå Ørestad.

TILMELD DIG HER

Det er gratis for alle medlemmer af Ørestad Innovation City Copenhagen at deltage, men der er begrænsede antal pladser, som fordeles efter først til mølle. Husk at tilmelde dig!

Om ØICC INSIDER: Ørestad bobler af aktivitet og virketrang. I ØICC INSIDER besøger vi hinanden i innovationspartnerskabet, og får blik for hvad der er på færde i de enkelte medlemsvirksomheder og i Ørestad. ØICC INSIDER afholdes en gang om måneden.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.