28. februar 2018 kl. 16:00-17:00

Ørestad Insider:
Less is more – også i hotelbranchen

CABINN har i dag stor succes med deres forretningsmodel, som bygger på konceptet ‘less is more’. CABINNs forretningseventyr startede om bord på Oslo-båden, hvor Direktør Niels Fennet lagde mærke til, hvordan kahytternes  funktionelle indretning sparede på pladsen uden at gå på kompromis med komforten.

Men hvad betyder det egentlig i praksis at basere sin forretningsmodel på en trend?

Kom og hør Direktør Niels Fennet fortælle om oprindelsen af CABINN samt hvilke samfundstendenser CABINN bygger deres forretningsmodel på. Der vil desuden være en rundvisning af General Manager Eda Durnal samt et par overraskelser til vores deltagende medlemmer på dagen.

Det er gratis for alle medlemmer af Ørestad Innovation City Copenhagen at deltage, men der er begrænsede antal pladser, som fordeles efter først til mølle. Tilmelding finder sted her.

Om ØICC Insider:
Ørestad bobler af aktivitet og virketrang. I ØICC Insider besøger vi hinanden i innovationspartnerskabet, og får blik for hvad der er på færde i de enkelte medlemsvirksomheder. ØICC Insider afholdes en gang om måneden, ved en ny medlemsvirksomhed hver gang.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.