21. marts 2018 kl. 16:00-17:00

Oplevelsesøkonomiens muligheder og udfordringer

Vort medlem, DR Koncerthuset, inviterer indenfor med dette ØICC Insider arrangement, hvor koncerthuschef Leif Lønsmann vil lægge op til diskussion om ”Oplevelsesøkonomiens muligheder og udfordringer – især muligheder!”. Dernæst rundvisning i DR Koncerthusets mange sale, publikumsområder – og en tur backstage!

NB!: Hvis man ønsker at opleve en koncert kan der tilkøbes billet til aftenens koncert med den dansk-afrikanske sangerinde Barbara Moleko og hendes trio: https://drkoncerthuset.dk/event/barbara-moleko-trio. Billetter kan erhverves for 250 kr. pr. stk. Koncerten starter kl. 20.30, og der kan arrangeres mulighed for at spise i DR Byen inden koncerten. Tilmelding hurtigst muligt af hensyn til adgang, billetter, middag mv.

Det er gratis for alle medlemmer af Ørestad Innovation City Copenhagen at deltage, men der er begrænsede antal pladser, som fordeles efter først til mølle. Tilmelding finder sted her.

Om ØICC Insider: Ørestad bobler af aktivitet og virketrang. I ØICC Insider besøger vi hinanden i innovationspartnerskabet, og får blik for hvad der er på færde i de enkelte medlemsvirksomheder. ØICC Insider afholdes en gang om måneden, ved en ny medlemsvirksomhed hver gang.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.