Ordinær Generalforsamling: Onsdag d. 10. april 2019 

Ordinær generalforsamling

(Begivenhed er kun for medlemmer)

ØICC inviterer til den tredje ordinære generalforsamling, som finder sted den: 10. april kl. 15.00 – 17.45 hos CastellumNeroportKay Fiskers Plads 92300 København S 

Alle medarbejdere og medlemsvirksomheder er velkomne til generalforsamlingen, og vi håber at se så mange af jer som muligt. Husk dog at tilmelde jer, hvilket I kan gøre her 

Ørestad er bydel for både innovation og ambition. Det er NREP’s nye visionære byggeprojekt et godt eksempel på. Projektet er udtænkt i samarbejde med Lendager Group, Årstiderne Arkitekter, MOE og Arup, og bliver opført i Ørestad Syd. UN17 Village, som projektet hedder, vil omsætte FN’s 17 verdensmål i praksis og sætte nye standarder for bæredygtighed i byggeriet. Efter den ordinære generalforsamling har vi inviteret NREP’s chef for bæredygtighed, Elisabeth Hermann Frederiksen, til at holde oplæg om projektet. Elisabeth vil dele hvad der sker, når barren for byggeri, både i anlæg og i drift, sættes grønnere og højere end nogen siden før.

Vi runder dagen af med en let anretning og et glas. 

Vi glæder os til at se jer!  

 

PROGRAM

15.00: Ankomst og registrering  

15.20: Ordinær generalforsamling  

16.00: Kort pause  

16.20: Keynote speak v.Elisabeth Hermann Frederiksen, chef for bæredygtighed, NREP 

17.00: Diskussion og spørgsmål til Elisabeth Hermann Frederiksen, NREP. 

17.15: Let anretning og et glas 

17.45: Farvel og tak for i dag 

 

Om NREP  

NREP er en nordisk ejendomsudvikler, -investor og -operatør, der er pioner inden for bæredygtigt byggeri. Selskabet arbejder med en vision om at inkorporere bæredygtige løsninger i alle faser af byggeriet, og det står bl.a. bag ”Upcycle Studios” og “Ressourcerækkerne” i Ørestad som begge er baserede på genanvendelige byggematerialer. Sammen med Lendager Group og Årstidernes Arkitekter, skal NREP opføre byggeriet “UN17 Village” i området “Spidsen” i Ørestad Syd.  

Om Elisabeth Hermann Frederiksen 

Elisabeth Hermann Frederiksen er bæredygtighedschef i NREP, og har bred erfaring indenfor CSR, bæredygtighed og strategi. Hun har tidligere været direktør for strategi og CSR hos LEGO koncernen, og har været ansat som managementkonsulent hos McKinsey & Company. Elisabeth har en ph.d. i økonomi (økonomisk vækst og naturressourcer) og en kandidat i skovbrug fra Københavns Universitet.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.