30. januar 2018 kl. 16:00-17:00

Ørestad Insider:
Symbion om RAMMERNE FOR FREMTIDENS ARBEJDSPLADS

Vi organiserer os på nye måder. Vi arbejder anderledes og udvikler andre behov og ønsker til de rammer, som vi kalder vores arbejdsplads. Kom med til første Insider-møde i Ørestad Innovation City Copenhagen og hør Univate, som er en del af Symbion, fortælle, hvordan de arbejder med at skabe de optimale rammer for de mere end 300 iværksættere og startups på deres 3 startupmiljøer i København.

Hør også Community Builder, Peter Munkholm Nielsen, dele hvad det er, som startups efterspørger, og hvordan Symbion arbejder med at skabe stærke relationer på tværs af startups, vidensinstitutioner, offentlige partnere og større virksomheder.

Det er gratis for alle medlemmer af Ørestad Innovation City Copenhagen at deltage, men der er begrænsede antal pladser, som fordeles efter først til mølle. Tilmelding finder sted her.

Om ØICC Insider: Ørestad bobler af aktivitet og virketrang. I ØICC Insider besøger vi hinanden i innovationspartnerskabet, og får blik for hvad der er på færde i de enkelte medlemsvirksomheder. ØICC Insider afholdes en gang om måneden, ved en ny medlemsvirksomhed hver gang.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.