12. oktober 2017

Rejsegilde for Swecos kommende hovedkontor

Ørestad er en bydel i konstant tilblivelse og vækst. Dette viste sig også den 12. oktober, hvor endnu en bygning blev indviet, nemlig det kommende hovedkontor for 800 af Swecos medarbejdere. Det blev traditionen tro fejret som et rejsegilde med tilhørende grillpølser og velkomsttaler fra en række fremtrædende personer, herunder overborgmester Frank Jensen. Swecos tilflytning er en imponerende tilføjelse til de allerede 20.000 mennesker, der allerede dagligt går på arbejde i Ørestad. Det er desuden endnu en ID:Ø medlemsvirksomhed, Skanska, der står for opbygningen af det nye hovedkontor.

Kort om Sweco: Sweco har siden januar 2017 været medlem og har derudover deres markedsdirektør Torsten Esbjørn med i ID:Ø’s bestyrelsen. Med opgaver i 70 lande og ekspertise i planlægning og design af fremtidens byer og samfund er de desuden spændende for Ørestads udvikling.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.