29. november 2017

Small Great Nation åbningsevent

Med arrangørerne Deloitte og Kraka i spidsen for konferencen Small Great Nation kunne resultatet ikke være noget mindre end gennemført. Det var også følelsen vi fik efter vores deltagelse i Tivolis Kongrescenter oven på aftenens mange spændende indslag. Hella Joof, Erhvervsminister Brian Mikkelsen, bestyrelsesformand for Carlsberg A/S Flemming Besenbacher samt imponerende analyse- og introduktionsvideoer var blot en del af programmet. Konferencen var ment som startskuddet på et længerevarende projekt omkring udviklingen og udnyttelsen af Danmarks potentiale, der bl.a. ligger i vores størrelse, der er ”too small to fail” ifølge R. James Breiding. Flere gange i oplæggene blev det tydeligt, at ét af succeskriterierne for fortsat dansk fremgang i velfærden er et stærkere samarbejde mellem stat og erhverv, som specielt Deloittes nordiske direktør Anders Dons og Flemming Besenbacher havde fokus på.

I ØICC ser vi ligeledes samarbejder på tværs af sektorer som et afgørende parameter for udviklingen af innovative løsninger, der skal sikre Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden. Vi ser frem til at følge udviklingen og resultaterne af Small Great Nation.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.