KONFERENCE

KLAR TIL DIGITAL TRANSFORMATION

I dag står dansk erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner på tærsklen til ’den fjerde industrielle revolution’, der er drevet af den hastige digitale og teknologiske udvikling. Nye teknologier som Internet of Things, kunstig intelligens, blockchain, robotteknologi og Big data er ikke bare nyttige arbejdsredskaber, de udfordrer også på radikal vis de forretningsmodeller, vidensformer og produktionsmåder, som vi kender.

Den nye intelligente industri, eller industri 4.0, er allerede godt på vej. Eksperter spår, at masseproduktion bliver afløst af individualiserede og kontekstspecifikke løsninger, og at færdige produkter bliver erstattet af produkter, som løbende kan forandres og tilpasses gennem software updates. Indtjeningen flytter sig fra fysiske produkter til serviceydelser, og også produktionsprocessen gennemgår en yderligere digitaliserings- og automatiseringsproces.

For danske virksomheder og vidensinstitutioner gælder det derfor om, hurtigst muligt, at kunne navigere i dette nye mulighedsfelt. For hvordan ruster man sig til den digitale transformation? Hvad kan teknologierne i det hele taget bruges til? Hvilke forretningsmodeller og værdikæder åbner de op for? Og hvilke udfordringer skal man være opmærksom på?

Konferencen ”Klar til digital transformation” tager nogle af disse spørgsmål op og sætter fokus på de enorme vækstpotentialer og udfordringer, som de nye teknologer rummer.

Konferencen er gratis og afholdes:

Dato: 21. MARTS

Tid: KL. 13.00-16.00

Sted: AUDITORIUM 4A.0.69 SØNDRE CAMPUS, NJALSGADE 76, 2300 København S

 

TILMELD DIG HER

 

PROGRAM

12.30 – 13.00: Registrering

13.00 – 13.05: Velkomst v. Carolina Benjaminsen, CEO, Ørestad Innovation City Copenhagen

13.05 – 13.45: Digitalisering, teknologi og det menneskelige aspekt, v. Stine Lomborg, lektor på Institut for Medier, Erkendelse & Formidling, KU, og Jens-Erik Mai, professor og institutleder, Institut for Informationsstudier, KU.

13.45 – 14.05: Hvordan kan virksomheder drage fordel af kunstige kolleger og AI? v. Thomas Martinsen, CEO, Bluefragments

14.05 – 14.25: Pause

14.25 – 14.45: Hvad er Internet of Things og hvilke muligheder åbner det for virksomhederne? v. Rune Bundesen, Chief Strategy Officer, JT Denmark ApS

14.45 – 15.15: Når digital transformation skal virke i virkeligheden, v. Rasmus Luckow-Nielsen, CEO, Reload

15.15 – 15.45: Paneldiskussion

15.45 – 16.00: Afrunding ved v. Carolina Benjaminsen, CEO, Ørestad Innovation City Copenhagen

16.00 – 17.00: Networking og forfriskninger  

 

TILMELD DIG HER

 

Konferencen er arrangeret af ØICC (Ørestad Innovation City Copenhagen) i samarbejde med Københavns Universitet, Bluefragments ApS, JT Denmark ApS og Symbion.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.