Eksklusivt oplæg med investor bag UN17 Village

 

I Ørestad er fyrtårnsprojektet UN17 Village undervejs, et byggeri som skal hæve barren for bæredygtighed globalt. Det er NREP, der i samarbejde med Lendager, Årstiderne Arkitekter, Mo og Arup bl.a. skal vise, at bygninger af genbrugsmaterialer kan lade sig gøre i stor skala og samtidig være en økonomisk ansvarlig investering.

Ved ØICCs Generalforsamling d. 10. april, kl. 15.00 – 17.45, får du en enestående mulighed for at få indblik i de ambitiøse planer for byggeriet og strategiske overvejelser fra et investorperspektiv. Efter den formelle del, går ingen ringere end NREPs bæredygtighedschef, Elisabeth Hermann Frederiksen, nemlig på. Hun vil dele, hvad der sker, når barren for byggeri, både i anlæg og i drift, sættes grønnere og højere end nogen siden før.

Skal du med?

Alle medlemmer af ØICC er inviterede, så tag din kollega under armen og kom og hør om fremtidens bæredygtige byggeri. TILMELD DIG HER.

HVAD: ØICCs Ordinære Generalforsamling

TID: 15.00 – 17.45

STED: Neroport, Kay Fiskers Plads 9, 2300 København S

 

Om Elisabeth Hermann Frederiksen

Elisabeth er bæredygtighedschef i NREP, og har bred erfaring indenfor CSR, bæredygtighed og strategi. Hun har tidligere været direktør for strategi og CSR hos LEGO koncernen, og har været ansat som management konsulent hos McKinsey & Company. Elisabeth har en ph.d. i økonomi (økonomisk vækst og naturressourcer) og en kandidat i skovbrug fra Københavns Universitet.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.