STILLINGSOPSLAG

Studentermedhjælper med flair for kommunikation, SoMe & web til innovationspartnerskab i vækst

Interesserer du dig for byudvikling, bæredygtighed og innovation? Og kunne du tænke dig at være med til at drive udviklingen af et visionært partnerskab på tværs af sektorer, der først og fremmest vil noget sammen? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC).

ØICC er et innovationsdistrikt, lokalt forankret i Ørestad, men med udsyn til resten af verden. Partnerskabet spænder bredt på tværs af områdets store uddannelsesinstitutioner, internationale virksomheder, små og mellemstore virksomheder, start-ups og offentlige institutioner. Gennem ØICC deler medlemsvirksomhederne viden og kompetencer og samarbejder om projekter for at øge deres fælles konkurrencekraft. Læs mere om ØICC her.

Stillingen
Sekretariatet i ØICC, der ligger lige ved Islands Brygge Metrostation, søger netop nu en studentermedhjælper med gode analyse- og formidlingsevner, der også har styr på SoMe og web.

Som studentermedhjælper i ØICC, bliver du ikke kun en del af en unik organisation i stor vækst, hvor du får indsigt i innovations- og erhvervsudviklingen i Ørestad og Greater Copenhagen. Du får også et bredt netværk af entreprenante, innovative og erhvervspolitiske aktører i det lokale, regionale og ikke mindst internationale landskab.

Som studentermedhjælper i ØICC vil du bl.a. være til med at:

  • Formidle ØICCs aktiviteter via nyhedsbreve, website og SoMe opdateringer
  • Bistå sekretariatets analyse og research aktiviteter
  • Designe marketing- og PR materiale, projektoplæg, tekster, notater og præsentationer
  • Hjælpe til ved afholdelse af diverse events som konferencer, seminarer og netværksmøder

 

Som person interesserer det dig hvordan innovation og videnscirkulering for alvor bliver sat i spil. Du er nysgerrig på, hvordan by- og erhvervsudvikling er mulig på tværs af private virksomheder, politiske interesser og uddannelsesinstitutioner. Måske har du endda arbejdet med lignende i anden sammenhæng.

Innovation sker når vi mødes, hvorfor stærke kommunikative kompetencer er et must. Du har derfor flair for IT og ikke mindst indsigt i brugen af sociale medier. Erfaring med at arbejde med hjemmesider (WordPress), og lettere grafisk arbejde er en fordel. Ligeledes stærke skriftlige evner på både dansk og engelsk.

Du indgår i et dynamisk team og er derfor med stor sandsynlighed udadvendt, imødekommende, og er god til at fastholde fokus i en travl hverdag.

 

Kvalifikationer
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse og er måske i slutningen af din bachelor eller lige startet på din kandidat. Arbejdstiden er 15 timer om ugen, som du har mulighed for at samle på 2-3 faste ugedage, efter nærmere aftale. Der tages dog selvfølgelig hensyn til justeringer af arbejdsmængden ved eksamensperioder.

 

Ansøgning
Send din ansøgning, CV, karakterbevis og evt. anbefalinger til ch@oicc.dk senest onsdag den 15. august 2018 kl. 12.00.  Uagtet ansøgningsfristen behandles ansøgningerne løbende. Vi beder dig derfor ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning.

 

Kontaktoplysninger
Du kan læse mere om Ørestad Innovation City Copenhagen på www.oicc.dk, og følge med i vores aktiviteter her. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte projektkoordinator Catharina Høgdal på ch@oicc.dk eller 5087 9090.

Stillingen ønskes besat den 1. september 2018

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Write us and our managing director Carolina Benjaminsen will contact you.

Please accept terms & conditions. Email and/or name is missing. The email is not valid. The message was not able to be sent. Thank you for signing up, you will hear from us shortly!