Hurtigt voksende tech startup miljø udvider i Ørestad

22. januar 2019

Det er snart to år siden, at Symbion åbnede dørene til deres populære startup miljø Univate. Med lokaler placeret på Københavns Universitet i et ungt og levende campusmiljø, med adgang til viden og studerende, og tæt på IT Universitetet, er det ikke overraskende, at alt nu er fuldt udlejet og ventelisten lang. Derfor udvider Symbion nu.

Den nye startup lokation kommer stadig til at ligge på Søndre Campus, men med indgang ud mod Emil Holms Kanal i det, der i daglig tale går under KUA1 (Univate ligger i KUA3). Den kommer til at rumme omkring 60 startups. Planen er at samle blockchain og fintech på de to øverste etager og lade stueetagen og 1. sal være mere blandet i forhold til teknologivinklen – for ligesom på Univate vedbliver tech at være fællesnævneren for virksomhederne. Det giver nemlig stor værdi for startup virksomhederne at de samles og kan vidensudveksle med andre inden for samme branche.

Det nye startup miljø bliver det fjerde i rækken blandt Symbions lokationer, der allerede tæller 450 startups fordelt på Univate (Ørestad), Creators Floor (Frederiksberg) og Symbion (Østerbro). Med udvidelsen af Univate bliver der mulighed for at huse større events, for at enmandsvirksomheder kan blive en del af miljøet på co-working pladser, og for at mindre og mellemstørrelse startups kan leje sig ind i egne kontorer.

Symbion er som medlem af ØICC broker mellem de mange startups og resten af innovationspartnerskabet. Det er en kæmpe asset både for universiteterne og Ørestads virksomheder, at de har en tæt tilknytning til et af Københavns stærkeste og hurtigst voksende startupmiljøer med viden, services og produkter inden for nye nyeste teknologier som blockchain, AI, IoT, gaming, fintech, m.m..

Når Symbion overtager nøglerne d. 1. marts, står håndværkerne klar til at rykke ind og på bare en måned få det hele sat i stand. Her i ØICC glæder vi os i den grad til start april, hvor der er åbningsreception og vi får lov at se de nye lokaler.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.