Medlemsfordele i ØICC Partnerskabet

Mangfoldigt sammensatte grupper performer bedre og er langt mere innovative end homogene grupper: ØICC har den faciliterende platform, der skal til for målrettet at kunne opdyrke tværsektorielle innovationsprojekter.

Gennem ambitiøse strategiske netværk, innovationslabs, og nye former for strategiske samarbejder, arbejder Ørestads aktører med udvikling og innovation.

ØICC giver det enkelte medlem en formaliseret kontakt til andre typer af aktører i Ørestad, og skaber herigennem mulighed for erfaringsudveksling og best practice-vidensdeling.

Partnerskabsnetværket leverer derudover højkvalitets indhold på konferencer og med workshops med temaer, der optager ØICCs medlemmer.

ØICC arbejder aktivt ud fra princippet om, at den enkelte medlemsorganisation møder de kompetencer og samarbejdspartnere, der matcher det vækstpotentiale, der er til stede hos medlemsorganisationen.

Se de nuværende medlemmer her.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.