Netværk for Destination Ørestad

– For en samlet oplevelse

Ørestad er i vækst. Inden for en årrække vil næsten hver fjerde Københavner have en relation til bydelen ved enten at bo, arbejde eller læse her. Samtidig er Ørestad blevet destination for mange internationale turister og andre besøgende, der er på businessrejse, skal til koncert, til sportsbegivenhed, til konference, eller andet. Det skyldes dels de mange kulturtilbud, der er i Ørestad, dels den gode infrastruktur, der binder bydelen sammen med metro til døren. Tæt på centrum, og på lufthavnen.

Ørestad rummer allerede en lang række oplevelser og venues i verdensklasse, der driver trafik til og fra bydelen. Men potentialet for at skabe synergier aktørerne imellem og styrke den samlede helhedsoplevelse af Ørestad er stor. Derfor er centrale parter trådt sammen for at dele viden, koordinere aktiviteter og samskabe projekter. Målet er i fællesskab at styrke den gode helhedsoplevelse af Destination Ørestad, der gør at de der bor i Ørestad, arbejder der, studerer der eller blot er på besøg der får øjnene op for de mange oplevelser, som bydelen tilbyder.

Tovholdere:

Stine Rysgaard (til venstre), Center Marketing Chef i Steen & Strøm. Med ansvaret for marketing af storcenteret Fields i Ørestad har Stine allerede erfaring med at sætte Ørestad på verdenskortet.

Peter Hejselbæk (til højre), Partnership Manager, Marketing & Communication i BC Hospitality Group. Som ansvarlig for udviklingen af marketing og kommunikation for BC Hospitality Group kender Peter til de internationale forhold der gør sig gældende for udviklingen af Ørestad som destination.

Medlemmer præsenteret i netværket:

Navn: Kristine Kjeldgaard Ribe
Titel: Marketingmedarbejder
Navn: Nicholas W. Ostenfeld
Titel: Kommerciel Chef
Navn: Stine Rysgaard
Titel: Center Marketing Manager
Navn: Peter Hejselbæk 
Titel: Partnership Manager, Marketing & Communication
Navn: Eda Durnal
Titel: General Manager
Navn: Timo Hoffman
Titel: Ejer
Navn: Matthias Birk
Titel: Store Manager
Navn: Lars Greir
Titel: Redaktør
Navn: Andreas Orebo
Titel: Investment Professional
Navn: Helene Balslev Clausen
Titel: PhD.,Associate Professor
Navn: Rasmus Jørgensen
Salg & Vurdering
Navn: Susan West Norsker
Kommunikationskonsulent

Læs mere om de andre netværk her:

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.