4. oktober 2018, kl. 15.00-17.00

Rambøll i digital transformation

Netværk for Corporate Entrepreneurship

Kun for medlemmer

Hvordan digitaliserer man en virksomhed på 1300 medarbejdere? Hvad skal der til? Og hvilke teknologier, bør man satse på?

I Rambøll er digitalisering en topprioritet, og målet er at blive den mest digitale rådgivende ingeniørvirksomhed i Danmark i 2020. I 2017 oprettede Rambøll derfor en helt ny afdeling for digital innovation med Bo Grave i spidsen som innovations- og digitaliseringsdirektør.

På dette møde besøger vi Rambølls Virtual Solutions Lab, hvor Bo Grave vil løfte sløret for de udfordringer og muligheder, digitaliseringen tilbyder. Hvad skal der til for at effektivisere eksisterende ydelser, lette samarbejde på tværs og drive udviklingen af moderne serviceydelser? Er det VR, droner, blockchain, Big Data eller kunstig intelligens, der skal føre Rambøll ind i den digitale tidsalder? Og er virksomheden gearet til det? Det får vi svaret på, når vi besøger Rambøll.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.