MEDLEMMER AF BESTYRELSEN

 

“You never change things by fighting the existing reality. To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”

– R. Buckminster Fuller

 

Forandringer sker, når dedikerede mennesker sætter sig sammen i mindre grupper, udfordrer status quo og tør formulere fælles nye tanker og visioner. Sådan er ØICCs bestyrelse. En gruppe af visionære partnere, der satte handling bag ord og stiftede ØICC den 31. januar 2017.

Bestyrelsen består af 7-13 medlemmer, der vælges blandt de bidragebetalende medlemmer for 2 år ad gangen og som udgangspunkt med følgende sammensætning:

Navn: Søren Brøndum
Titel: Bestyrelsesformand // Director, Byggeri, Rambøll DK
Navn: Anne Skovbro
Titel: Adm. Direktør for Udviklingsselskabet By & Havn
Navn: Dariush Rezai
Titel: Adm. Direktør - Sweco Denmark
Navn: Henrik Palmer Olsen
Titel: Prodekan - Jura, Københavns Universitet
Navn: Søren Risager-Hansen
Titel: Adm. direktør - KLP Ejendomme
Navn: Thomas Thomsen
Titel: Shopping Center Manager - Steen & Strøm
Navn: Thorkild Ærø
Titel: Direktør, prodekan – Statens Byggeforskningsinstitut, AAU CPH
Navn: Timo Hoffman
Titel: Ejer - Timo & Co
Navn: Kim Bohr
Titel: Chef - DR Koncerthuset, Kor & Orkestre
Navn: David Overby
Titel: Adm. partner - Solstra Capital Partners

MEDARBEJDERE I SEKRETARIATET

ØICCs sekretariat hjælper direkte med at gøre ideer til projekter. Her faciliterer vi bl.a. netværksmøder af højt fagligt indhold, arrangerer internationale konferencer om den nyeste forskning, laver mindre pop-up events og understøtter medlemskonsortier i processen med at søge midler til værdiskabende forsknings- og udviklingsprojekter.

Er du interesseret i at vide mere om Ørestad som innovationsdistrikt, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

Navn: Carolina Benjaminsen
Titel: Adm. direktør - Ph.D. Technology & learning
Telefon: + 45 5338 0122
Med en ph.d. i læringsteori, leder af et forskningscenter og iværksætter på sit CV, har Carolina mere end sytten års erfaring i at bygge bro og flytte mennesker og organisationer fremad. Carolina får ting til at ske, og er vant til at arbejde i politiske og hurtigt skiftende miljøer og skaber sammenhæng og stærke alliancer, der gavner fællesskabet. Carolina er altid i gang med et par bøger og podcasts, og sejler hver sommer med familien i den svenske Skærgård eller det sydfynske Øhav.
Navn: Catharina Høgdal
Titel: Projektkoordinator - Cand.merc.(kom.)
Telefon: + 45 5087 9090
Catharina Høgdal er drevet af arbejdet med bæredygtige løsninger. Hun har tidligere arbejdet for FN’s Udviklingsprogram og trækker viden om koblingen til FN’s Verdensmål ind i ØICC. Catharina holder hånd i alle ØICCs faglige netværk, står for nyhedsbrev, og styrer al kommunikation med en fagligt stærk og sikker pen. Hver morgen starter hun med at hoppe i havnen, hvor hun svømmer året rundt (altid uden våddragt), og deltager ved VM, senest i Sibirien.
Navn: Andreas Hauglund Larsen
Titel: Studentermedhjælper – Cand. Mag. (spansk)
Telefon: + 45 2878 2290
Andreas Hauglund Larsen er vores formidler med en stor passion indenfor sprog og kulturforskelle. Om det skal oversættes til dansk, engelsk, fransk eller spansk tager Andreas opgaven på sig og formidler det. Derudover sørger Andreas for de grafiske udtryk på print og på web, samt videoredigering som har været med til at give ØICC et nyt format i form af ØICC-Insider. Andreas er en rutineret backpacker og griber alle muligheder for at komme ud og opleve de fjerneste civilisationer i verden.
Navn: Kristoffer Vange
Titel: Studentermedhjælper - Cand.scient.pol
Telefon: +45 2261 3456
Med sin interesse for, hvordan der skabes liv og identitet i nye bydele, bidrager Kristoffer til ØICC's netværks- og projektarbejde. Derudover er Kristoffer med til at skrive og redigere indholdet på ØICC's web og LinkedIn. Kristoffer har tidligere arbejdet i By & Havn, og var med ved de spæde skridt i etableringen af ØICC's sekretariat. Ved siden af ØICC studerer han statskundskab og bruger sin fritid på at spille basketball.
Navn: Sophie Witzke
Titel: Projektleder - Cand. Mag.
Telefon: + 45 2512 0808
Sophie Witzke har mange års erfaring med at opdyrke projekter i krydsfeltet mellem IT-innovation, bæredygtighed, kunst og kultur og med at skabe triple helix samarbejder. Hun har tidligere været netværksleder og forsknings- og innovationsspecialist på Alexandra Instituttet, og senest har hun været ansat som ekstern lektor i ’IT og Bæredygtighed’ på IT-Universitetet samt forsket i ’kreative IT-projekter og bæredygtighed’ på Aarhus Universitet. Ved siden af ØICC tilbringer Sophie weekender og ferier i sit sommerhus, hvor hun lader naturen gro og tankerne blomstre.
Navn: Magnus Lisbjerg
Titel: Studentermedhjælper - Cand. it. (Digital Design og Interaktive Teknologier)
Telefon: +45 4070 5660
Magnus Lisbjerg er vores digitale kommunikations ansvarlige, og varetager til daglig produktion af print- og webindhold, samt det visuelle udtryk for organisationen. Med sin bachelor i Kommunikation og IT, og sin passion for UX-design, assisterer Magnus både med det formidlende og det tekniske arbejde. Magnus bruger sine weekender i biografen eller med klassisk litteratur, og læser Digital Design og Interaktive Teknologier på ITU.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.