map

MEDLEMMER AF BESTYRELSEN

 

“You never change things by fighting the existing reality. To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”

– R. Buckminster Fuller

 

Forandringer sker, når dedikerede mennesker sætter sig sammen i mindre grupper, udfordrer status quo og tør formulere fælles nye tanker og visioner. Sådan er ØICCs bestyrelse. En gruppe af visionære partnere, der satte handling bag ord og stiftede ØICC den 31. januar 2017.

Bestyrelsen består af 7-13 medlemmer, der vælges blandt de bidragebetalende medlemmer for 2 år ad gangen og som udgangspunkt med følgende sammensætning:

Navn: Søren Brøndum
Titel: Bestyrelsesformand // Director, Byggeri, Rambøll DK
Navn: Rikke Faaborg Jarmer
Titel: Udviklingschef for Bæredygtighed & Byliv, Udviklingsselskabet By & Havn
Navn: Kim Brinckmann
Titel: Vicedirektør for Forskning & Innovation - Københavns Universitet
Navn: Leif Lønsmann
Titel: Chef for DR Koncerthuset - Danmarks Radio
Navn: Oscar Crohn
Titel: Managing partner – Solstra Capital Partners
Navn: Timo Hoffman
Titel: Ejer - Timo & Co
Navn: Thorkild Ærø
Titel: Direktør, prodekan – Statens Byggeforskningsinstitut, AAU CPH
Navn: Søren Risager-Hansen
Titel: Adm. direktør - KLP Ejendomme
Navn: Thomas Thomsen
Titel: Shopping Center Manager - Steen & Strøm

MEDARBEJDERE I SEKRETARIATET

ØICCs sekretariat hjælper direkte med at gøre ideer til projekter. Her faciliterer vi bl.a. netværksmøder af højt fagligt indhold, arrangerer internationale konferencer om den nyeste forskning, laver mindre pop-up events og understøtter medlemskonsortier i processen med at søge midler til værdiskabende forsknings- og udviklingsprojekter.

Er du interesseret i at vide mere om Ørestad som innovationsdistrikt, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

Navn: Carolina Benjaminsen
Titel: Adm. direktør - Ph.D. Technology & learning
Telefon: + 45 5338 0122
Med en ph.d. i læringsteori, leder af et forskningscenter og iværksætter på sit CV, har Carolina mere end sytten års erfaring i at bygge bro og flytte mennesker og organisationer fremad. Carolina får ting til at ske, og er vant til at arbejde i politiske og hurtigt skiftende miljøer og skaber sammenhæng og stærke alliancer, der gavner fællesskabet. Carolina er altid i gang med et par bøger og podcasts, og sejler hver sommer med familien i den svenske Skærgård eller det sydfynske Øhav.
Navn: Catharina Høgdal
Titel: Projektkoordinator - Cand.merc.(kom.)
Telefon: + 45 5087 9090
Catharina Høgdal er drevet af arbejdet med bæredygtige løsninger. Hun har tidligere arbejdet for FN’s Udviklingsprogram og trækker viden om koblingen til FN’s Verdensmål ind i ØICC. Catharina holder hånd i alle ØICCs faglige netværk, står for nyhedsbrev, og styrer al kommunikation med en fagligt stærk og sikker pen. Hver morgen starter hun med at hoppe i havnen, hvor hun svømmer året rundt (altid uden våddragt), og deltager ved VM, senest i Sibirien.
Navn: Laurits Christoffer Højbjerg Lassen
Titel: Studentermedhjælper - Stud.scient.(pol.)
Laurits Christoffer Højbjerg Lassen er vores knivskarpe researcher, der er med til at klæde sekretariatet godt på til vores mange møder. Er det på nettet, i en offentlig rapport, så finder Laurits det. Derudover er Laurits sekretariatets tech-ekspert, både når det kommer til web, og diverse designprogrammer. Laurits bor i Tietgens Kollegiet, er longboarder og spiller kajak polo.
Navn: Andreas Hauglund Larsen
Titel: Studentermedhjælper – Stud. mag. (spansk)
Andreas Hauglund Larsen er vores formidler med en stor passion indenfor sprog og kulturforskelle. Om det skal oversættes til dansk, engelsk, fransk eller spansk tager Andreas opgaven på sig og formidler det. Derudover bistår Andreas både med designprogrammer og web. Andreas er en rutineret backpacker og griber alle muligheder for at komme ud og opleve de fjerneste civilisationer i verden.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.