Faktaboks

Adresse: AAU CPH
Projektets varighed: 1 semester
Projektets resultat: Report and examination
Virksomhedstype: University / Engineering
Område: Ørestad / Sydhavn
Indsatsområde: Education

Kandidatstuderende problemløser med Danmarks største ingeniørvirksomhed

Studiestarten er gået. Det samme er begyndelsen på et nyt semestersamarbejde mellem Rambøll og de kandidatstuderende på Sustainable Cities uddannelsen på Aalborg Universitet i København (AAU CPH).

Mandag morgen mødte de 36 nye studerende op på universitetet i Sydhavn, hvor et lineup af medarbejdere fra Rambølls forskellige afdelinger stod klar til at pitche rigtige projekter inden for søjlerne vand, byggeri, transport, miljø, energi og management.

På AAU CPH arbejder de studerende altid projektbaseret, men samarbejdet og kontakten til virksomhederne kan være udfordrende og tidskrævende at etablere. Ikke i år.

Idéen til samarbejdet opstod i foråret, hvor ØICC var med til at etablere kontakten mellem de rigtige folk i Rambøll og AAU CPH. Den gensidige gevinst ved samarbejdet syntes åbenlys, og hen over sommeren har Rambøll arbejdet intensivt på en række projektforslag til de studerende med udgangspunkt i reelle projekter og problemstillinger fra den store ingeniørvirksomhed.

De studerende var begejstrede over præsentationerne og udsigten til at samarbejde med Rambøll. Flere understregede, at det især var det virkelighedsnære i opgaverne, der tændte dem. Og at de glædede sig til at se, hvordan et job i Rambøll tog sig ud.

Når de studerende står færdiguddannede om to år, bliver det dem, der skal være med til at skabe rammerne for fremtidens bæredygtige byer.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.