Faktaboks

Adresse: Greater Copenhagen
Projektejer: Københavns 4 vidensbyer
Projektansvarlig: Københavns 4 vidensbyer
Projektets varighed: Påbegyndt oktober 2017
Projektets milepæle: -
Projektets resultat: Styrke samarbejdet mellem vidensbyer
Netværk: Greater Copenhagen
Medlemsgruppe: Copenhagen Science City, Lyngby-Taarbæk Vidensby, Frederiksberg Science City, Ørestad Innovation City Copenhagen
Virksomhedstype: Vidensbyer
Financeret af: Involverede parter
Område: Greater Copenhagen
Indsatsområde: København-, Frederiksberg- og Lyngby-Taarbæk Kommune

Påbegyndt oktober 2017

Udvikling af et Greater Copenhagen Innovation Eco System for Innovation Districts

Copenhagen Science City, Frederiksberg Science City, Lyngby-Taarbæk Vidensby og Ørestad Innovation City Copenhagen har etableret et samarbejde på tværs af de fire organisationer med det fælles formål at skabe vækst, beskæftigelse og bæredygtig udvikling med vidensinsitutioner og -virksomheder samt offentlige aktører som ’drivere’ for at tiltrække viden, virksomheder og talent.

De fire parter har aftalt visionen ”A Greater Copenhagen Innovation Eco System for Innovation Districts” for samarbejdet: Vidensbyerne ønsker at synliggøre potentialerne ved sektorsamarbejde på tværs af siloer, og sikre fremdriften af regionale agendaer, ved at levere synlige resultater på lokalt plan. Det er hensigten at udvikle bymiljøer omkring disse centre med fokus på innovation, sammenhængskraft og ’livability’.

Projektet har derfor til formål at skabe grobund for et større samarbejde imellem og synliggørelse af Greater Copenhagens innovationsdistrikter, til fordel for de forskellige lokale bydele.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.