STILLINGSOPSLAG

Fremsynet innovationspartnerskab søger projektkoordinator til sekretariat

Over hele verden er der fokus på innovationsdistrikter og deres positive effekt for byudvikling, vidensudveksling og innovation. En række af Ørestads virksomheder og uddannelsesinstitutioner har etableret foreningen Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC), som har til formål at styrke innovationskraften mellem videnstunge virksomheder, kulturinstitutioner og universiteterne i bydelen. Visionen er at blive et internationalt innovationsdistrikt i verdensklasse, der fungerer som et levende laboratorium for bæredygtig erhvervsudvikling, og som skaber fremtidens modeller for den innovative by.

I august 2017, blev der etableret et sekretariat for foreningen, som sammen med medlemmer og bestyrelse, skal sikre fremdrift og resultater. Gennem ØICC kan medlemsvirksomhederne dele viden og kompetencer på tværs og herigennem øge værdien af Ørestad for virksomheder og organisationer, medarbejdere og studerende, grundejere og borgere. Med opstart af innovationspartnerskabet og den relationelle infrastruktur på plads, er vi klar til en række mere forpligtende samarbejder mellem medlemsvirksomhederne, særligt indenfor grøn omstilling og bæredygtighed.

Stillingen

Vi søger en akademisk medarbejder til sekretariatet, der kan bistå direktøren og bestyrelsen i de mange tværgående tiltag, opgaver og projekter. De overordnede arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Projektstyring og implementering (fx dokumentation, planlægning, indstillinger samt koordinering af aktiviteter)
 • Deltage i netværksmøder og være ansvarlig for administration i den forbindelse, herunder at skrive og udsende opsummeringer, håndtere deltagerlister, m.v.
 • Fremstilling af marketing- og PR-materiale, projektoplæg, tekster, notater og præsentationer
 • Kommunikation (fx udvikling og vedligeholdelse af hjemmeside samt strategi for nyhedsbreve, anvendelse af sociale medier samt CMS)
 • Research i forbindelse med mobilisering af medlemmer
 • Opdatere og vedligeholde medlemsdatabase
 • Assistere med diverse opgaver inden for administration, bogføring og fakturering.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og arbejdstiden fleksibel. Grundet medlemsaktiviteter forventes det, at du ved lejlighed kan deltage i eftermiddags- og aftenmøder.

Som person er du

 • inspireret af at arbejde med innovationsudvikling, videnscirkulering og by- og erhvervsudvikling i et netværksmiljø på tværs af private virksomheder, politiske interesser og uddannelsesinstitutioner
 • udadvendt, imødekommende, og du begår dig sikkert i dialog på tværs af alle organisatoriske niveauer
 • god til at fastholde fokus i en travl hverdag
 • velformuleret i både skrift og tale på både dansk og engelsk
 • struktureret, systematisk og detaljeorienteret.

Kvalifikationer

Du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau. Du er i starten af din karriere og har erfaring fra et relevant studiejob og/eller frivilligt arbejde.

Du ser en stor værdi i at understøtte de administrative forhold i sekretariatet og netværk, så alt fremstår professionelt. Du sætter en ære i at udvise høj kvalitet i arbejdet og udfører det godt både selvstændigt og i samarbejde med andre.

Du har erfaring med innovationsprocesser og kommunikationsopgaver, flair for IT og sociale medier, og har du samtidig erfaring med udarbejdning af fondsansøgninger, eventplanlægning, eller virksomheders grønne omstilling er det en fordel.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en udfordrende fuldtidsstilling i en relativt nystartet organisation. Dette giver en stor selvstændighed i jobbet og kræver, at du kan fokusere, prioritere og er parat til at påtage dig mange forskellige opgaver.

Foreningens sekretariat er placeret i Ørestad ved Islands Brygges metrostation, og vi samarbejder på tværs af regionen med et internationalt udsyn. Løn og ansættelsesvilkår vil afhænge af dine kvalifikationer, herunder uddannelse og relevant erhvervserfaring.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning, CV, udtalelser og eksamensbeviser senest mandag den 10. december 2018 kl. 12.00. Uagtet ansøgningsfristen behandles ansøgningerne løbende. Samtaler forventes at finde sted i uge 51.

Kontaktoplysninger

Du kan læse mere om Ørestad Innovation City på www.oicc.dk, og har du spørgsmål, kan du kontakte adm. direktør Carolina Benjaminsen på cb@oicc.dk eller 5338 0122.

Søg stillingen her

ØICC ønsker at tiltrække og stimulere erhvervs- og vidensudviklingen i Ørestad. Over hele verden er der fokus på innovationsmiljøers effekt for virksomheder og organisationer, og det skal udnyttes til at tiltrække endnu flere små, mellemstore og store virksomheder – og for at virksomhederne kan tiltrække og fastholde højt kvalificerede medarbejdere. Ørestad rummer allerede rigtig mange videnstunge virksomheder og organisationer. ØICC lægger et ekstra værdiskabende lag på bydelen og inviterer til at deltage i et fællesskab, som er større end summen de enkelte virksomheders og organisationers kræfter.

Skriv til os, og adm. direktør Carolina Benjaminsen vil kontakte dig.

Accepter venligst betingelserne! E-mail eller navn mangler at blive udfyldt! E-mailen er ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes! Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os snarest.