+ Hvad er et innovationsdistrikt?

Et innovationsdistrikt er et kraftcenter, bundet sammen af en stærk infrastruktur, og et shuffle af uddannelsesinstitutioner, forskningsinstitutioner, store og små virksomheder, start-ups og offentlige institutioner, der mødes, deler viden og arbejder sammen. Ørestad er sådan et kraftcenter: Danmarks internationale innovationsdistrikt: Tæt på centrum. Og på verden

+ Hvad kan ØICC gøre for mig?

Udover at give dig et stærkt netværk, ny viden og inspiration, hjælper vi også mere direkte med at gøre dine idéer til projekter. Vi formidler og skaber opmærksomhed omkring dem. Vi hjælper dig med at søge fondsmidler, trækker i politiske tråde og skaber medvind til medlemmernes projekter i Ørestad. Vi gør Ørestad til Danmarks fremmeste innovationsdistrikt. Sammen.

+ Hvor lang tid skal jeg bruge, når jeg bliver medlem?

Som med alle medlemskaber, er udbyttet proportionalt med dit/jeres engagement. Det er derfor helt centralt, at I sender deltagere til netværk og projektgrupper, der har lyst til at deltage, og som kan fungere som gode ’knowledge brookers’ indadtil i din organisation.

+ Kan jeg tale med nogen af deres medlemmer?

Ja, det kan du tro. Ring til projektkoordinator Catharina Høgdal på +45 5087 9090, så vi kan finde det eller de medlemmer, der er mest relevante for dig at tale med.

+ Hvordan kan jeg bidrage til ØICC?

Der er mange måder du kan bidrage på. Vil du deltage i alle vores mange aktiviteter og knytte stærke netværk til Ørestad, er medlemskab måden. Du kan være medlem både som virksomhed/organisation i Ørestad og udenfor. Læs mere her.

ØICC er en forening, har du på frivillig basis tid og lyst til at arbejde med morgendagens forretningsmodeller for sektorinnovation, er du meget velkommen til at vores projektkoordinator Catharina Høgdal på +45 5087 9090, og høre mere om hvilke muligheder vi har her.

Ræsonnerer vores vision og virke med dit, så skriv til os på info@idoe.dk. Vi er i ID:Ø altid interesseret i at møde nye spændende samarbejdspartnere.

+ Kan jeg blive frivillig i ØICC?

Vi arbejder med innovation og bæredygtighed i en hel bydel og kan altid bruge frivillige hænder. Kontakt vores projektkoordinator Catherina Høgdal på +45 5087 9090 og hør mere om, hvilke muligheder der er.

+ Kan jeg komme i Praktik hos ØICC?

Ja det kan du. Vi har både plads til studiepraktikanter og til dig, der er imellem job. Kontakt adm. direktør Carolina Benjaminsen via cb@oicc.dk og beskriv kort dit projekt og de muligheder du ser. Vedhæft gerne dit CV. Vi glæder os til at høre fra dig.

+ Samarbejder I med de andre innovationsdistrikter / Science park’s

Selvfølgelig samarbejder vi. Vi kunne faktisk godt tænke os at arbejde derhen, hvor vi spinner på den nærhed vi har mellem sektorer, og gør hele Danmark til et laboratorie for fremtidens bæredygtige løsninger og grønne vækst. Her er alle innovationsdistrikter og science parks helt centrale kraftcentre, fordi vi har så godt fat i, hvad der sker i vores bydele. Vi har allerede nu i et tæt samarbejde med Vidensby Lyngby-Tårbæk, Copenhagen Science City, og Frederiksberg Science City, for at sikre en stærk samlet udvikling af Greater Copenhagen.

+ Er der en forbindelse mellem ØICC og Greater Copenhagen?

Ja, det er der naturligvis. ØICC er særlig stærk ift. alle erhvervsfaglige aktiviteter i Ørestad. Vi fungerer derfor som samlings- og knudepunkt for organisationer som Copehagen Capacity, Wonderful Copenhagen, Region H og andre organisationer, der arbejder aktivt med hele Greater Copenhagen.