Innovation sker, når vi mødes. ØICC’s sekretariat hjælper direkte med at gøre ideer til projekter. Her faciliterer vi bl.a. netværksmøder af højt fagligt indhold, arrangerer internationale konferencer om den nyeste forskning, laver mindre pop-up events og understøtter medlemskonsortier i processen med at søge midler til værdiskabende forsknings- og udviklingsprojekter.

Er du interesseret i at vide mere om Ørestad som innovationsdistrikt, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.


Navn: Carolina Benjaminsen  Titel: Adm. direktør - Ph.D. Technology & learning  E-mail: cb@oicc.dk  Telefon: + 45 5338 0122 Med en ph.d. i læringsteori, leder af et forskningscenter og iværksætter på sit CV, har Carolina mere end nitten års erfaring i at bygge bro og flytte mennesker og organisationer fremad. Carolina får ting til at ske, og er vant til at arbejde i politiske og hurtigt skiftende miljøer og skaber sammenhæng og stærke alliancer, der gavner fællesskabet. Carolina er altid i gang med et par bøger og podcasts, og sejler hver sommer med familien i den svenske Skærgård eller det sydfynske Øhav.

Navn: Carolina Benjaminsen

Titel: Adm. direktør - Ph.D. Technology & learning

E-mail: cb@oicc.dk

Telefon: + 45 5338 0122

Med en ph.d. i læringsteori, leder af et forskningscenter og iværksætter på sit CV, har Carolina mere end nitten års erfaring i at bygge bro og flytte mennesker og organisationer fremad. Carolina får ting til at ske, og er vant til at arbejde i politiske og hurtigt skiftende miljøer og skaber sammenhæng og stærke alliancer, der gavner fællesskabet. Carolina er altid i gang med et par bøger og podcasts, og sejler hver sommer med familien i den svenske Skærgård eller det sydfynske Øhav.

Navn: Catharina Høgdal  Titel: Projektkoordinator - Cand.merc.(kom.)  E-mail: ch@oicc.dk  Telefon: + 45 5087 9090 Catharina Høgdal er drevet af arbejdet med bæredygtige løsninger. Hun har tidligere arbejdet for FN’s Udviklingsprogram og trækker viden om koblingen til FN’s Verdensmål ind i ØICC. Catharina holder hånd i alle ØICCs faglige netværk, står for nyhedsbrev, og styrer al kommunikation med en fagligt stærk og sikker pen. Hver morgen starter hun med at hoppe i havnen, hvor hun svømmer året rundt (altid uden våddragt), og deltager ved VM, senest i Sibirien.

Navn: Catharina Høgdal

Titel: Projektkoordinator - Cand.merc.(kom.)

E-mail: ch@oicc.dk

Telefon: + 45 5087 9090

Catharina Høgdal er drevet af arbejdet med bæredygtige løsninger. Hun har tidligere arbejdet for FN’s Udviklingsprogram og trækker viden om koblingen til FN’s Verdensmål ind i ØICC. Catharina holder hånd i alle ØICCs faglige netværk, står for nyhedsbrev, og styrer al kommunikation med en fagligt stærk og sikker pen. Hver morgen starter hun med at hoppe i havnen, hvor hun svømmer året rundt (altid uden våddragt), og deltager ved VM, senest i Sibirien.

Navn: Sophie Witzke  Titel: Projektleder - Cand. Mag.  E-mail: sw@oicc.dk  Telefon: + 45 2512 0808 Sophie Witzke har mange års erfaring med at opdyrke projekter i krydsfeltet mellem IT-innovation, bæredygtighed, kunst og kultur og med at skabe triple helix samarbejder. Hun har tidligere været netværksleder og forsknings- og innovationsspecialist på Alexandra Instituttet, og senest har hun været ansat som ekstern lektor i ’IT og Bæredygtighed’ på IT-Universitetet samt forsket i ’kreative IT-projekter og bæredygtighed’ på Aarhus Universitet. Ved siden af ØICC tilbringer Sophie weekender og ferier i sit sommerhus, hvor hun lader naturen gro og tankerne blomstre.

Navn: Sophie Witzke

Titel: Projektleder - Cand. Mag.

E-mail: sw@oicc.dk

Telefon: + 45 2512 0808

Sophie Witzke har mange års erfaring med at opdyrke projekter i krydsfeltet mellem IT-innovation, bæredygtighed, kunst og kultur og med at skabe triple helix samarbejder. Hun har tidligere været netværksleder og forsknings- og innovationsspecialist på Alexandra Instituttet, og senest har hun været ansat som ekstern lektor i ’IT og Bæredygtighed’ på IT-Universitetet samt forsket i ’kreative IT-projekter og bæredygtighed’ på Aarhus Universitet. Ved siden af ØICC tilbringer Sophie weekender og ferier i sit sommerhus, hvor hun lader naturen gro og tankerne blomstre.

 
Navn: Kristoffer Vange  Titel: Studentermedhjælper - Cand.scient.pol  E-mail: kv@oicc.dk  Telefon: +45 2261 3456 Med sin interesse for, hvordan der skabes liv og identitet i nye bydele, bidrager Kristoffer til ØICC's netværks- og projektarbejde. Derudover er Kristoffer med til at skrive og redigere indholdet på ØICC's web og LinkedIn. Kristoffer har tidligere arbejdet i By & Havn, og var med ved de spæde skridt i etableringen af ØICC's sekretariat. Ved siden af ØICC studerer han statskundskab og bruger sin fritid på at spille basketball.

Navn: Kristoffer Vange

Titel: Studentermedhjælper - Cand.scient.pol

E-mail: kv@oicc.dk

Telefon: +45 2261 3456

Med sin interesse for, hvordan der skabes liv og identitet i nye bydele, bidrager Kristoffer til ØICC's netværks- og projektarbejde. Derudover er Kristoffer med til at skrive og redigere indholdet på ØICC's web og LinkedIn. Kristoffer har tidligere arbejdet i By & Havn, og var med ved de spæde skridt i etableringen af ØICC's sekretariat. Ved siden af ØICC studerer han statskundskab og bruger sin fritid på at spille basketball.

Navn: Magnus Lisbjerg  Titel: Studentermedhjælper - Stud. Cand. it. (Digital Design og Interaktive Teknologier)  E-mail: ml@oicc.dk  Telefon: +45 4070 5660 Magnus Lisbjerg er vores digitale kommunikations ansvarlige, og varetager til daglig produktion af print- og webindhold, samt det visuelle udtryk for organisationen. Med sin bachelor i Kommunikation og IT, og sin passion for UX-design, assisterer Magnus både med det formidlende og det tekniske arbejde. Magnus bruger sine weekender i biografen eller med klassisk litteratur, og læser Digital Design og Interaktive Teknologier på ITU.

Navn: Magnus Lisbjerg

Titel: Studentermedhjælper - Stud. Cand. it. (Digital Design og Interaktive Teknologier)

E-mail: ml@oicc.dk

Telefon: +45 4070 5660

Magnus Lisbjerg er vores digitale kommunikations ansvarlige, og varetager til daglig produktion af print- og webindhold, samt det visuelle udtryk for organisationen. Med sin bachelor i Kommunikation og IT, og sin passion for UX-design, assisterer Magnus både med det formidlende og det tekniske arbejde. Magnus bruger sine weekender i biografen eller med klassisk litteratur, og læser Digital Design og Interaktive Teknologier på ITU.

Navn: Adrian Munk  Titel: Praktikant  E-mail:  am@oicc.dk  Med sin ingeniørgrad, og derudover en BA i religionsvidenskab, bidrager Adrian Munk med et bredt spektrum af kompetencer. Han er oprindeligt fra Australien, og har tilbragt de sidste 25 år i Europa. I denne tid har han blandt andet kørt som professionel cykelrytter for både Tyskland og Frankrig.

Navn: Adrian Munk

Titel: Praktikant

E-mail: am@oicc.dk

Med sin ingeniørgrad, og derudover en BA i religionsvidenskab, bidrager Adrian Munk med et bredt spektrum af kompetencer. Han er oprindeligt fra Australien, og har tilbragt de sidste 25 år i Europa. I denne tid har han blandt andet kørt som professionel cykelrytter for både Tyskland og Frankrig.