Ørestad udvider med 5 millioner nye indbyggere, i form af fårekyllinger. Fårekyllingefarmen er et projekt bragt til live i et samarbejde mellem BC Hospitality Group, og startupvirksomheden Entomation. Projektet tager afsæt i BC Hospitality Groups vision om at reducere brugen af animalsk protein til fordel for alternative, mere bæredygtige proteinkilder.
Tanken er, at fårekyllingefarmen skal levere nye ingredienser i køkkenet på AC Hotel Bella Sky og i Bellacentret. Fårekyllinger er rige på B12 vitamin, jern og aminosyrer, og de er samtidig en effektiv kilde til protein. Det kræver blot 8 liter vand at producere et kilo fårekyllinger, hvilket er markant lavere end eksempelvis oksekød, som kræver 15.000 liter vand at producere per kilo. Det giver derfor rigtig god mening at eksperimentere med fårekyllinger på menuen. Mon dette er fremtidens spise?
Bliv klogere på det spændende nye tiltag her.
#innovationecosystem #partnerships #øicc #Ørestad #innovationdistrict #Sustainability