Innovation = Ide (ny) + værdi

Vi flytter ikke meget ved at gøre, som vi plejer. Derfor er vi meget optagede af, at både ØICC’s projekter og aktiviteter har innovationshøjde. Innovation i partnerskaber er derfor noget, vi konstant er undersøgende og nysgerrige overfor i ØICC. Vi går i dialog med andre innovationsdistrikter for at lære. Vi udfordrer os selv internt i ØICC igennem vores Inno-breakout-sessions og ved at være modige i vores projektdannelse. Herunder kan du læse interviews med en række innovationspartnerskaber i verden. Du kan også læse om vores egne refleksioner over netværkets betydning for innovation her.

Vidensbank om Innovationsdistrikter

Vi kan lige så godt sige det med det samme: Innovationsdistrikternes ABC findes ikke. Til gengæld er der efterhånden en del viden og forskning på området, for der er nogle ting, som er uomgængelige, såsom en neutral platform, en koordinerende enhed, at både universiteter og virksomheder er med. Her har vi samlet en række artikler, der inspirerer os i vores arbejde.

”By definition, the future is uncertain. That is why investments in innovation are often likened to bets at the racetrack. It’s a helpful metaphor, as long as you keep the difference in mind. To begin with management has to create its own bets. That’s the work of innovation. It’s the search for new ways to create value, and value to create. Organizations with better information and better insights about value get to make bets that aren’t available to their rivals”.
— Prof. Joan Magretta, Harvard Business School