Interessen for Responsible Hospitality Day har aldrig været større

For tredje år i træk inviterer BC Hospitality Group til Responsible Hospitality Day. Temaet for årets konference er ’The Sustainable Guest Experience’, hvor dagens oplæg og workshops vil sætte fokus på, hvordan aktører i hospitality sektoren kan forankre bæredygtighed i gæsteoplevelsen.

 

Du kan bl.a. høre Wonderful Copenhagen præsentere resultaterne fra deres til dato mest omfattende og ambitiøse undersøgelse 10X; høre direktøren for International Tourism Partnership fortælle om, hvordan partnerskaber kan løfte hospitality sektorens arbejde med bæredygtighed; få den nyeste viden omkring megatrends, der kommer til at påvirke branchen fra PwC; og deltage i spændende workshops. Se hele programmet her.

 

Konferencen er på kort tid blevet meget populær, og den er allerede udsolgt. Men det er muligt at skrive sig op på venteliste.

 

”Vi er ekstremt glade for og stolte af den enorme interesse for Responsible Hospitality Day. Det viser jo, at vi har fat i det rigtige, og at interessen for bæredygtige initiativer heldigvis er kommet for at blive. Vi glæder os til en inspirerende dag med et super spændende program og ikke mindst masser af networking,” siger Mireille Jakobsen, Group Responsible Hospitality Manager, BC Hospitality Group.

 

TID & STED

9. September 2019 kl. 12.30 – 17.00

Ballroom Everest – Crowne Plaza Copenhagen Towers

https://bchg.dk/responsible-hospitality-day