Invitation til World Clean-Up Day i Ørestad

Fredag d. 20. september kl. 13.00 – 15.00 går medarbejderne i Dell Technologies atter på gaden for at samle affald i Ørestad. Anledningen er denne gang World Clean-Up Day, som officielt markeres dagen efter, altså om lørdagen.

 

Kort om World Clean-Up Day

World Clean-Up day opstod tilbage i 2008, hvor 50.000 mennesker gik på gaden i fem timer i Estland for i fællesskab at samle skrald fra gader, stræder, skove og floder. Siden har konceptet spredt sig til i dag at omfatte intet mindre end 157 lande og 18 millioner frivillige.

 

De lokale affaldshelte

I Ørestad er det efterhånden blevet tradition, at medarbejderne i Dell Technologies trækker i plastichandskerne og støvsuger Ørestad for skrald et par måneder tidligere, nemlig i foråret i forbindelse med Earth Day. Og nu udvider de altså affaldsindsamlingen til også at omfatte World Clean-Up Day, så det bliver en halvårlig tilbagevendende begivenhed. 

 

Hvordan kan du deltage?

Kunne du tænke dig at tage to timer ud af kalenderen d. 20. september og være med til at holde vores bydel fri for skrald? Så tag dine kollegaer under armen og tyvstart World Clean-Up Day sammen med Dell Technologies, som meget gerne vil have selskab rundt i Ørestad. I kan kontakte Rene Poulsen på Rene.Poulsen@dell.com