Invitation: En nordisk partnerskabsmodel for bæredygtig byudvikling

Kom med, når ØICC sammen innovationsdistrikterne i Greater Copenhagen, Norge, Sverige og Finland inviterer til Nordisk Roundtable i BLOX fredag d. 11. oktober 2019, kl. 11.00 - 13.30.

Innovationsdistrikter og science cities er eksempler på lokalt forankrede partnerskaber, der kan være en stærk katalysator og drivkraft for at skabe impact, som rækker langt ud over deres egne geografiske områder. Ved dette nordiske roundtable vil innovationsdistrikter fra Sverige, Norge, Finland og Danmark dele deres erfaringer med the Innovation District Partnership Model, som en måde at skabe en lokal relationel infrastruktur på mellem den offentlige og private sektor, og som kan være med til at sikre en inkluderende og bæredygtig byudvikling.

Vi vil bl.a. diskutere, hvordan vi arbejder med urbane innovationsøkosystemer på ved at kombinere den fysiske og økonomiske infrastruktur i et område med de rette stakeholder relationer. Vi håber at kunne inspirere andre beslutningstagere til at tænke stærke lokale strategiske partnerskaber ind som en del af fremtidens bæredygtige løsninger.

Tid og sted:

Fredag d. 11. oktober 2019, kl. 11.00 – 13.30

BLOX, Bryghuspladsen 8, Indgang C, 3. etage, 1473 København

Roundtable deltagere:

·       Anders Bengtsson, Professor, Lunds Universitet og leder af Future by Lund

·       Benedicte Økland, CEO of Construction City, Oslo

·       Søren Brøndum, Executive Director, Rambøll

·       Marianne Thellersen, Executive Vice President, Innovation and Entrepreneurship ved DTU, Technical University of Denmark

·       Carolina Benjaminsen, CEO, Ørestad Innovation City Copenhagen

·       Marianna Lubanski, CEO of the City of Knowledge, Lyngby Taarbæk Vidensby Martin König, Head of Secretary, Frederiksberg Science City

Tilmelding:

Tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig her indtil d. 1. oktober 2019 så længe der er pladser.

Program:
11.00 – 11.30: Registrering og sandwich

11.30 – 11.40: Velkommen og introduktion til Nordisk Rountable

11.40 – 12.20: Spørgsmål til innovationsdistrikterne – Konkrete resultater i arbejdet med at drive en grøn dagsorden i byområderne og potentialer for fremtiden

12.20 – 13.00:  Værdien i Triple Helix partnerskabet på tværs af sektorer og dialog med salen  

13.00 – 13.20:  Fælles læringspunkter 

13.20 – 13.30:  Afrundende dialog 

13.30 – 14.30:  Networking i BLOXHUB lounge

 

En del af Live Like Tomorrow

Arrangementet er en del af Live Like Tomorrow programmet, der kører parallelt med det officielle C40 Mayor Summit topmøde d. 9. – 12. oktober 2019 i København. Ud over ØICC’s eget event er Live Like Tomorrow programmet spækket med spændende talks, debatter, master classes og workshops. Du kan fx blive klogere på fremtidens bæredygtige løsninger inden for byggeri, affaldshåndtering, mad, transport m.m. Se hele programmet her.

Besøg os i BLOX

I dagene under topmødet, vil ØICC-sekretariatet til at være at finde på BLOX, så der et kendt ansigt til at tage imod dig i BLOXHUB’s lounge. Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive til os inden, hvis du ved at du kigger forbi, alene eller med en gruppe af dine kolleger.