AAU CPH x Rambøll

AAUCPHxRambøllpagelinkedinbillede-1300x650.jpg

Kandidatstuderende problemløser med Danmarks største ingeniørvirksomhed

Ørestad365.JPG

Ved studiestart 2018 begyndte et nyt semestersamarbejde mellem Rambøll og de kandidatstuderende på Sustainable Cities uddannelsen på Aalborg Universitet i København (AAU CPH).

De 36 nye studerende mødte op på universitetet i Sydhavn, hvor et lineup af medarbejdere fra Rambølls forskellige afdelinger stod klar til at pitche rigtige projekter inden for søjlerne vand, byggeri, transport, miljø, energi og management.

På AAU CPH arbejder de studerende altid projektbaseret, men samarbejdet og kontakten til virksomhederne kan være udfordrende og tidskrævende at etablere.

Idéen til samarbejdet opstod i foråret 2018, hvor ØICC var med til at etablere kontakten mellem de rigtige folk i Rambøll og AAU CPH. Den gensidige gevinst ved samarbejdet syntes åbenlys, og hen over sommeren har Rambøll arbejdet intensivt på en række projektforslag til de studerende med udgangspunkt i reelle projekter og problemstillinger fra den store ingeniørvirksomhed.

De studerende var begejstrede over præsentationerne og udsigten til at samarbejde med Rambøll. Flere understregede, at det især var det virkelighedsnære i opgaverne, der tændte dem. Og at de glædede sig til at se, hvordan et job i Rambøll tog sig ud.

Når de studerende står færdiguddannede i 2021, bliver det dem, der skal være med til at skabe rammerne for fremtidens bæredygtige byer.